0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Portaalkranen

  Portaalkranen zijn zeer geschikt voor het verplaatsen van zware goederen in uw werkplaats. Hiernaast bent u verzekerd van veilige werkzaamheden. Maak uw werk lichter en veiliger door te investeren in een portaalkraan. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Portaalkranen: zo werken ze

  Met portaalkranen bent u in staat om door uw gehele werkplaats zware hijswerkzaamheden te verrichten. De constructie bestaat uit een ligger met daarop een loopkat. Aan de ligger zit een takel bevestigd waarmee u voorwerpen kunt hijsen. Een mobiele portaalkraan kan worden voorzien van verschillende soorten takels. U kunt onder andere kiezen voor een handtakel. Hiermee bedient hijst u de voorwerpen door aan de kabels van de takel te trekken. 

  Wilt u liever een geautomatiseerd takelsysteem? Dan is de elektrische takel een goed alternatief. Deze hijst de lading op met een druk op de knop.

  De takel is voorzien van wieltjes die over de wielkasten op de ligger rijden. Zo kunt u voorwerpen in de lengte van de ligger verplaatsen met de portaalkraan. 

  Mobiele portaalkraan varianten

  In ons assortiment vindt u verschillende mobiele portaalkranen. Deze zijn allemaal van het gerenommeerde Duitse merk: Schilling. Dit bedrijf maakt al meer dan 30 jaar aluminium portaalkranen. Door gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen zijn deze kranen zelfs inzetbaar tijdens de meest barre weersomstandigheden. 

  De vereiste draaglasten zijn niet gelijk voor iedere klus. Bij ons kunt u kiezen uit varianten die 1 ton, 1,5 ton of 2 ton aan last met gemak kunnen verplaatsen. 

  Tijdens het kopen van een dergelijke kraan, is het belangrijk dat u rekening houdt met het formaat van uw werkplaats. Onze modellen worden geleverd in verschillende hoogtes en breedtes. Zo kunnen wij zowel kleine werkplaatsen als grote fabriekshallen voorzien van geschikte portaalkranen.

  Waarom een portaalkraan? 

  Portaankranen zijn een goede investering. Doordat een het een zelfdragende constructie is, hoeft u geen rekening te houden met de constructie van uw pand. Bij andere hijsinstallaties is dit vaak wel het geval. Door een mobiele installatie te gebruiken, zit u niet vast aan een hijslocatie en kunt u op elke gewenste plek hijsen. 

  De mobiele portaalkraan is zowel in hoogte als in breedte verstelbaar. Hierdoor kunt u hijsen op elke gewenste locatie en kunt u efficiënter te werk gaan. Hiernaast hoeft u niet te beschikken over een vaste rolbrug in uw werkplaats. 

  Portaalkranen van Hijsmiddelen-expert

  Portaalkranen van Hijsmiddelen-Expert zijn van de hoogste kwaliteit. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van hijsmiddelen, kranen, takels en valbeveiliging. Hiernaast zijn wij bevoegd om EKH-keuringen uit te voeren. Hierdoor bent u gegarandeerd van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

  Heeft u vragen over één van onze varianten of bent u benieuwd welke kraan geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundige medewerkers kijkt graag samen met u naar de beste portaalkranen voor u.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking