0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Retourneren

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Het retour sturen is voor kosten van de klant. Na ontvangst storten wij binnen 1 dag het aankoopbedrag minus de verzendkosten en eventuele certificaatkosten retour.

  Wilt u een product retourneren, maakt u dan gebruik van het herroepingsformulier. Dat kunt u hier downloaden. Print het uit, vul het formulier compleet in en stuur het met uw zending mee.

  Uitzonderingen

  Producten die op bestelling gemaakt worden zoals samengesteld kettingwerk kunnen in principe niet retour. Wilt u deze echt retour sturen dan crediteren wij 75% van de nieuwprijs.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking