Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Takels

   Takels zijn onmisbaar wanneer u zware objecten verplaatst. Bij Hijsmiddelen-Expert verkopen we takelsystemen voor verschillende klussen. Wilt u ook een takel kopen met draagkracht van 250 kg tot 50 ton? Hier vindt u de hijstakel die past bij uw klus. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   81 Producten

   Verschillende takels voor iedere klus

   Belast uw rug niet langer en maak vanaf nu gebruik van onze takels als u een zwaar object wilt verplaatsen. Voor lichtere lasten kunt u gebruikmaken van onze takelsystemen die met uw eigen spierkracht worden aangedreven, zoals onze staaldraadtakels. Het uiteinde van de staalkabel is voorzien van een haak, waarmee u de goederen kunt vastmaken. 

    

   Uiteraard verkopen we ook takelsystemen met een motoraandrijving. Dit zijn elektrische takels die aangesloten kunnen worden op het lichtnet. Het verplaatsen en tillen van goederen wordt hiermee een eenvoudige klus. Daarentegen werken luchttakels met een luchtmotor die aangedreven wordt door middel van perslucht. 

    

   De meeste takelsystemen hebben een bedieningsketting, waarmee de goederen verticaal verplaatst kunnen worden. Als u nauwkeurig wilt werken zijn rateltakels de beste keuze. Om de hijshoogte aan te passen moet u aan de hendel trekken. Op een soortgelijke manier werken onze handtakels. De ketting ligt in dit geval rond een hefboom, waarmee de trekkracht evenredig wordt verdeeld over de verschillende stukken. 

    

   Hoe kiest u de juiste takel?

   Takels worden voor diverse doeleinden ingezet. Zo kunt u takelsystemen terug vinden in een haven, een garage of op een bouwplaats. Op iedere werkplaats worden verschillende werkzaamheden verricht en daarom kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk is om een geschikte takel te vinden. Vraag uzelf daarom de volgende dingen af:

    

   • heeft u een vaste werkplek, of gaat u het gereedschap verplaatsen?
   • Wat is de gemiddelde draagkracht van uw lasten?
   • Welk type aandrijving wilt u?
   • In welke omgeving gebruikt u de takel (i.v.m. explosiegevaar)?
   • Welke hijshoogte gaat u over het algemeen gebruiken?
   • Zoekt u naar bediening met een vaste kabel of draadloos?

    

   Als u hulp nodig heeft bij de keuze van geschikte hijsmiddelen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons zowel telefonisch, per e-mail of via een contactformulier bereiken. Wij streven ernaar om al uw vragen over takels binnen 24 uur te beantwoorden.

    

   Verplaats uw goederen op een veilige manier

   Wanneer u niet veel ervaring heeft met het verplaatsen van goederen dient u zich van te voren te informeren over eventuele risico’s. Denk altijd aan uw eigen veiligheid en die van de mensen die u helpen bij de klus. U kunt gevaarlijke situaties voorkomen door u te houden onze veiligheidsrichtlijnen voor takels:

    

   • Ga nooit onder de getilde objecten staan;
   • Houdt u aan de maximale capaciteit;
   • Laat uw materialen regelmatig keuren;
   • Controleer voor gebruik op defecten. 

    

   Hoewel onze takels van hoogstaande kwaliteit zijn, kan er altijd iets misgaan tijdens het hijsen of sjorren. Zolang u de takelsystemen op een verantwoorde manier gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele risico’s.

    

   Takel van hoge kwaliteit

   Wanneer u een takel koopt, wilt u objecten op een efficiënte manier kunnen verplaatsen. De producten die wij verkopen voldoen aan de veiligheidseisen die relevant zijn voor takels. Desgewenst kunnen wij voorafgaand aan uw aankoop een EKH-keuring uitvoeren op het artikel dat u bij ons koopt door dit te selecteren op de productpagina van de takel. 

    

   We verkopen takels van verschillende merken, zoals: DELTA, Delta Red, Demag, Donati, Hitachi, Nitchi, Street Cranes en Tractel. Ons assortiment heeft alle belangrijke veiligheidstesten doorstaan, zodat u er zeker van bent dat onze producten betrouwbaar zijn.

    

   Bij Hijsmiddelen-Expert vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en daarom hanteren wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze producten zijn namelijk altijd scherp geprijsd!

    

   Takels kopen bij Hijsmiddelen-Expert 

   Wilt u een takel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende merken en diverse draagkrachten. We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet welke takel geschikt is voor u. Ons deskundige personeel staat u daarom graag te woord om u meer te vertellen over ons aanbod.

    

   We streven ernaar om uw aankoop zo snel mogelijk te leveren, maar wanneer een product niet voorradig is kan de levertijd meer tijd in beslag nemen. In dat geval kunnen we het product voor u bestellen bij onze leveranciers en over het algemeen kunnen wij de hijstakel dan alsnog leveren. Wanneer dit niet mogelijk blijkt te zijn, proberen we samen een alternatief artikel voor u te vinden. 

    

   Ook voor grotere orders kunt u terecht bij Hijsmiddelen-Expert. Neem in dit geval telefonisch of per e-mail contact met ons op, want in overleg kunnen wij veel voor u betekenen. Ons personeel probeert u binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op uw vraag. Ga snel aan de slag met het verplaatsen van uw goederen door takels te kopen!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking