Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Horizontale platenklem

   De horizontale platenklem is bedoeld om stalen of betonnen platen horizontaal te hijsen of transporteren. Deze klem zorgt voor meer stabiliteit. Wij bieden een breed aanbod van kwaliteitsmerken als Terrier. Bestel online een horizontale platenklem! Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   Hoe werkt een horizontale platenklem?

   Met een horizontale platenklem kunnen platen van bijvoorbeeld staal, beton of natuursteen eenvoudig en stabiel gehesen of getransporteerd worden. Deze klem bestaat uit een segment, huis en segmentpen. Het segment zorgt ervoor dat de last tijdens het hijsen wordt vastgehouden.


   De klem dient altijd per twee gebruikt te worden, dit in tegenstelling tot de verticale platenklem. Zo kunt u extra stevig en stabiel de materialen verplaatsen. Wel is het belangrijk dat de klemmen dan zodanig verdeeld worden dat er evenveel kracht op de klemmen komt.

   Daarbij wordt deze klem getypeerd door de klemkracht die wordt opgewekt door de last zelf. De meeste klembekken zijn getand, omdat deze bepalend zijn voor de veiligheid. Wanneer platen niet beschadigd mogen raken, kan er een kunststoffen behuizing worden geplaatst om de klembek van de platenklem.


   Hijs veilig horizontaal met een platenklem

   Bij het horizontaal hijsen of verplaatsen met een platenklem dient altijd veilig te werk te gaan. Let altijd op eventuele veiligheidsrisico’s, voor zowel uzelf als omstanders. Lees voor gebruik van een middel om te hijsen de bijbehorende veiligheidsvoorschriften.

   • Hijs nooit meer dan één plaat tegelijk en hijs geen platen die dikker of dunner zijn dan de opening van de bek.
   • Hijs nooit een plaat die zwaarder is dan de maximale draagcapaciteit.
   • Werk nooit met een ongekeurde klem. U kunt in het keuzemenu tegen een kleine bijdrage een EKH-certificaat erbij krijgen.
   • Maak het product altijd goed schoon van tevoren. Vuil kan de hijsklem beschadigen.
   • Voer van tevoren een visuele inspectie uit, zo kunt u zichtbare beschadigingen opsporen. U dient namelijk nooit te hijsen met een gebroken klem.


   Alle middelen waarmee u hijst moeten jaarlijks gecontroleerd worden door een gecertificeerde instantie. Hijsmiddelen-Expert is een EKH-gecertificeerde organisatie, wat betekent dat u producten ook bij ons kunt laten controleren.


   Hoogwaardige kwaliteit horizontale platenklemmen

   Wanneer u kiest voor een horizontale platenklem, wilt u betrouwbaar en veilig uw producten verplaatsen. Onze producten zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidseisen over hijsmiddelen. Bij ons vindt u horizontale platenklemmen van onder andere het hoogstaande merk Terrier. Met al meer dan 30 jaar ervaring staan ze voor hoge kwaliteit en innovatie.


   Wij streven naar tevreden klanten en zorgen daarom altijd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden scherpe prijzen, zo hoeft u zich bij ons nooit zorgen te maken dat u teveel betaalt voor uw horizontale platenklemmen.


   Een horizontale platenklem koopt u bij Hijsmiddelen-Expert

   Hijsmiddelen-Expert heeft een breed assortiment van hoogstaande kwaliteitsmerken en maximale draagcapaciteiten. Daarbij hebben alle producten de veiligheidstesten doorstaan, dus bent u altijd verzekerd van de meest betrouwbare producten.

   Heeft u vragen of is er iets niet onduidelijk? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, zowel telefonisch als per e-mail. Onze experts kunnen u helpen bij vragen en u voorzien van deskundig advies. Bekijk ons assortiment online en bestel uw horizontale platenklem.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking