0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Keuring hijs- en hefmiddelen

  Wilt u uw hijs- en hefmiddelen laten keuren of onderhouden? Hijsmiddelen-Expert is onderdeel van Inspection & Maintenance Services Emmen. Hiermee zijn wij aangesloten bij de EKH en ISO9001-2015 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij EKH erkende keuringen mogen uitvoeren. Hiermee bent u verzekerd van veilige, goed werkende hijs- en hefmiddelen.

  EKH keuring laten uitvoeren

  Bij ons kunt u allerhande hijs- en hefgereedschap laten keuren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan takels, kranen, kettingwerk, palletwagens en sjorbanden, maar ook aan valbeveiliging of draagbaar klimmateriaal. Wij beschikken hiervoor over gecertificeerde keurmeesters die altijd op de hoogte zijn van de laatste eisen die EKH aan keuringen stelt. Ook hebben wij een vaste, NMi gecertificeerde trekbank die tot 80 ton kan beproeven.

  Voor hijsmiddelen en hefgereedschap gelden verplichte termijnen waarbinnen het verplicht is om een keuring uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat u te allen tijde veilig te werk kan gaan.

  NEN 3140 keuring

  Ook voor een NEN 3140 keuring kunt u bij ons terecht. Een NEN 310 keuring is om eventuele problemen bij elektrisch gereedschap in kaart te brengen. Hierbij kunt u denken aan elektrische installaties, gereedschappen en overige apparaten. Door deze keuring op regelmatige basis uit te laten voeren, voldoet u aan de ARBO-wet en weet u zeker dat u en uw medewerkers veilig aan het werk gaan. 

  Bij een NEN keuring wordt uw elektrisch gereedschap geïnspecteerd en gecontroleerd. Als de gereedschappen zijn goedgekeurd, dan voorzien wij ze van een keuringssticker. 

  Keuring bij u op locatie

  Afhankelijk van de te keuren gereedschappen, voeren we keuringen bij ons óf bij u op locatie uit. Als uw (hef)gereedschappen en/of hijsmiddelen gekeurd zijn, kunt u al uw certificaten inzien in ons eigen online portaal. Hierdoor heeft u hier altijd toegang tot.

  Heeft u vragen over het keuren van hijs- en hefmiddelen of elektrisch gereedschap, of wilt u graag meer weten over de tarieven? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons te bellen op 085-0814829 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking