Grote aantallen nodig? Bel Jos via 085-0814829!
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kratos Safety

  Kratos Valbeveiliging Kratos Safety heeft valbeveiliging van zeer hoogwaardige kwaliteit. Kratos is een van de meest toonaangevende merken als het gaat om bescherming op gevaarlijke hoogte. Het merk staat voor innovatie en expertise. Bestel online uw Kratos valbeveiliging. Kratos valbeveiliging Valbeveiliging van Kratos Safety is van superieure Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  39 Producten

  Kratos Valbeveiliging

  Kratos Safety heeft valbeveiliging van zeer hoogwaardige kwaliteit. Kratos is een van de meest toonaangevende merken als het gaat om bescherming op gevaarlijke hoogte. Het merk staat voor innovatie en expertise. Bestel online uw Kratos valbeveiliging.

  Kratos valbeveiliging

  Valbeveiliging van Kratos Safety is van superieure kwaliteit. Door het gebruik van een gecertificeerd laboratorium, ontwerpers en designers voldoen de producten van Kratos aan de daarvoor geldende eisen van Europese normen. De valbeveiliging is niet alleen kwalitatief erg goed, maar ook de begrippen comfort en ergonomie staan hoog in hun vaandel. 

  Wanneer de persoonlijke beveiligingsinstallatie namelijk comfortabel zit, zal deze beter om het lichaam van de persoon aangesloten zitten. Dit is niet alleen prettiger voor de gebruiker zelf, maar dit resulteert ook in een betere beveiliging. Zo kan de veiligheid voor het werken op grote hoogtes of gevaarlijke oppervlaktes gewaarborgd worden.

  Veiligheid voor het leven, dat is wat het merk voor staat. Deze leverancier richt zich vooral op innovatie en waarde-creatie, hierdoor leveren ze producten van zeer hoge kwaliteit. Daarbij zijn ze experts op het gebied van ontwerp en fabricage. Kratos Savety gelooft in de prioriteit van veiligheid bij werken op hoogtes.

  Kratos Safety: Voor de beste beveiliging op hoogtes

  Kratos Savety is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kwaliteit van persoonlijke beveiligingsuitrustingen, ook ontwikkelen ze trainingsprogramma’s voor bedrijven voor optimaal gebruik van valbeveiligingsinstallaties. 

  Daarbij kunt u altijd documenten als technische handleidingen en certificaten van overeenstemming opvragen bij Kratos. Zo kunt u er voor zorgen dat u optimaal bent voorbereid wanneer u de val beveiliging in gebruik neemt.

  Wij hebben onder andere veiligheidsharnassen en valstopapparaten van Kratos Safety in ons assortiment. Daarbij hebben wij ook vanglijnen en ankerpunten beschikbaar van dit merk. Neem een kijkje op onze website en ontdek de valbeveiliging van Kratos.

  Kratos Valbeveiliging kopen bij Hijsmiddelen-Expert.nl

  Wilt u Kratos valbeveiliging kopen? Wij hebben een breed assortiment van dit vooraanstaande merk in de veiligheidsbranche. Ze leveren alle onderdelen van een complete veiligheidsinstallatie. Wanneer u voor 12:00 deze producten besteld, wordt het dezelfde dag nog in behandeling genomen.

  Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact op nemen met de klantenservice of een mailtje sturen naar [email protected]. Onze experts zullen alles op alles zetten om u van een antwoord of deskundig advies te voorzien. Ook wanneer u iets niet kan vinden op de website, kunnen wij dit wellicht wel leveren. Bekijk ons assortiment Kratos valbeveiliging en bestel online!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking