0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Skyworks

  Skyworks is een bedrijf dat is gespecialiseerd in klim- en toegangsmateriaal. De producten van dit toonaangevende merk maken het veilig werken op hoogte mogelijk. Bekijk hier ons assortiment met verschillende klimmaterialen van Skyworks.  Veilig en zeker aan het werk met Skyworks Skyworks is al sinds 1874 actief in de klimmaterialen industrie. O Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Skyworks is een bedrijf dat is gespecialiseerd in klim- en toegangsmateriaal. De producten van dit toonaangevende merk maken het veilig werken op hoogte mogelijk. Bekijk hier ons assortiment met verschillende klimmaterialen van Skyworks. 

  Veilig en zeker aan het werk met Skyworks

  Skyworks is al sinds 1874 actief in de klimmaterialen industrie. Oorspronkelijk is het bedrijf begonnen als een ladderfabriek. Tegenwoordig is het Rotterdamse bedrijf uitgegroeid tot een landelijke organisatie met zes vestigingen door het land. 

  Om de beste kwaliteit voor de klant te garanderen worden de meest recente productnormen nauwkeurig gevolgd. Omdat de producten van Skyworks worden gebruikt om op hoogte te werken is veiligheid een belangrijk aspect. Daarom is het bedrijf lid van de Waarborgregeling. Deze organisatie zorgt voor een objectieve controle van de producten. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig product en kunt u met een gerust hart werken op hoogte.

  De producten van Skyworks

  Bij Hijsmiddelen-Expert komt u verschillende producten tegen van Skyworks. In ons assortiment vindt u:

  • Rolsteigers;
  • Telescopische ladders; 
  • Bordestrappen

  Alle producten van Skyworks zijn eenvoudig in gebruik en snel te monteren. De rolsteigers zijn voorzien van een mechanisme waardoor u de steiger altijd foutloos opbouwt. Verder worden de steigers geleverd met een stevige leuningen voor extra veiligheid. 

  Het Skyworks assortiment bij Hijsmiddelen-Expert

  Bij Hijsmiddelen-Expert koopt u de beste producten van Skyworks. Wilt u meer informatie over één van onze producten of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Het merendeel van de producten wordt geleverd vanuit onze voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering bijna altijd garanderen. Bekijk nu ons aanbod en bestel vandaag nog uw producten van Skyworks!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking